Винил

Хетерогенният винил е многослоен винил с отпечатан горен слой, осигуряващ безкрайни възможности за дизайн, дълготрайна производителност и ниски разходи за поддръжка. Тези настилки са перфектно адаптирани за почти всички области на приложение, като училища, болници, хотели и други зони с голям трафик.
TARKETT - Водещ холдинг за настилки от всякакъв тип: ламинат, паркет, балатуми, мокети, декинги, професионални и обектови настилки. Неговите производства са изнесени в цяла Европа. Разнообразието от варианти, текстури, размери могат да удовлетворят с лекота и най-взискателният клиент.
ASPECTA -
Водещата компания Aspecta е основен международен производител на винилови настилки. Китайско производство по американски стандарт. Асортиментът на фирмата включва оригинални винилови планки за декорация на частни и обществени интериори. Всички колекции от Aspecta са направени, чрез студено пресоване, което значително увеличава устойчивостта на износване и експлоатационния живот.
Floor-V - Са произведени по поръчка в Китай, винилови SPC подови настилки, които са качествени, устойчиви, стабилни и изключително издръжливи, отговарящи на днешните високи изисквания и стандарти.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653