Серия Legend WR

Серията Legend WR на Classen има претенции да е върха на съвършенството, на достъпна цена и с отлични параметри. Най-високият му клас, устойчив горен слой с матово покритие и релефна структура надеждно предпазват дъските от повреди и драскотини, а особеното в тази колекция е устойчивостта и на влага, вода и мокро почистване, което я прави съвършена и позволява по-широки възможности на експлоатация. Още по-тясната дъска с 4 V образна фуга е удачна за по-малки помещения, на които оптически придава по-голям обем. Носи усещане за перфектен, стилен и уникален дом.
В нашият магазин може да се запознаете с пълната гама на тази великолепна колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 5 / 33
С 4 V образна фуга
Размери на дъската: 1 285 x 158 мм.
Дъски в пакет: 10 броя
Квадратура в пакет: 2. 03 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 36, 50 лв./м2
Ламинат Дъб Ашингтън 54752 - Изтънчен декор, в нестандартен и екстравагантен нюанс, с типичният наситен дървесен рисунък и изразени в по-тъмно чворове. Сив тон с много деликатен и мек бежов оттенък. Придава смелост и авангард на помещението.
Ламинат Дъб Глазгоу 54753 - Съвършеното дюшеме. Светъл кафяв цвят с наситена възлеста естествена дървесна шарка. Внася романтика и уют в интериора, което го прави любим и желан декор.
Ламинат Дъб Дънди 54781 - С тъмен шоколадово кафяв цвят и силно изразена шарка с резки и чворове на естествено дърво. Придава класа и респект, тежест на всеки под.
Ламинат Дъб Ливингстън 54783 - Светъл и слънчев декор. Изчистена много светла дървесина с малки изразени възлести чворчета. Носи светлина и простор в интериора, което го прави любим и желан декор.

http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653