Серия Elegance

Серия Elegance на турският производител Peli е за хора, които харесват простия и изчистен стил, функционалност и висока издръжливост. Декорите от нея могат да задоволят вкуса и на най-взискателните клиенти. Изключително добра серия с отлично съобразени за различните вкусове параметри. Високият клас на износоустойчивост прави този ламинат подходящ за жилищни, както и за административни и търговски помещения.
В нашият магазин може да се запознаете с декори от тази великолепна колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
Размери на дъската: 1 290 x 190 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1 960 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 24, 50 лв./м2
Ламинат Ледено Сиво 113EL - С нежен сив цвят и естествена дървесна шарка по дължина на дъската, но и спецификата с играта на сенките в пастелно разлят по-тъмен нюанс по краищата, което придава по-различна визия на пода.
Ламинат Дъб Каньон 221EL - Декор в светлите тонове на избелена сиво-кафява, бежова дървесина с ярко изразени по-тъмни чворове и ивици наподобяващи жилките на старо дърво.
Ламинат Ван Браун 511EL -Класически декор, в модерният днес рустик стил и вид капучино цвят с игриви, фини, силно изразени типични дървесни цепнатини и чворове по дължина, на които е акцентирано.
Ламинат Ван Грей 512EL - С нежен сив цвят и естествена дървесна шарка по дължина на дъската, но и с игриви, фини, по-тъмни и силно изразени типични дървесни цепнатини и чворове, на които е акцентирано.
Ламинат Пясъчен Дъб 518EL - С нежен, почти въздушен сив цвят и деликатна естествена дървесна шарка по дължина на дъската. Носи простор, светлина и екстравагантност.
Ламинат Дъб Чайкара 520EL - С мек дървесно кафяв тон и изразена дървесна шарка по дължина на дъската. Внася класа и уют.
Ламинат Дъб Вирджиния 521EL - Завладяващ класически декор в топло кафявата гама. С изчистен кафяв тон и типичната дървесна шарка по дължина на дъската. Внася класа и уют.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653