Серия Fiori Aqua

Серията Fiori Aqua е последният писък на технологията и съвършенството, на Kronopol. Тя е за най-взискателните ценители, които харесват модерния, елегантен и изчистен стил съчетани с функционалност, и висока издръжливост. Най-високият съществуващ клас АС 6/33, както и устойчивостта на влага, вода и мокро почистване позволяват, този ламинат да се използва буквално за всички подове. Масивната дебелина и ширина на дъската, както и 4 V странната фуга засилват още повече ефекта на уникалност. В нашият магазин може да се запознаете с декори от тази колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 6 / 33
С 4V образна фуга
С 3D ефект
Размери на дъската: 1 380 x 242 мм.
Дъски в пакет: 5 броя
Квадратура в пакет: 1 670 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 49, 95 лв./м2
Ламинат Дъб Маргаритка 4585 - Впечатляващ със своя копринен бял цвят, с много лека нежна и ефирна нотка предимно в деликатния рисунък по дължина на дъската. Това е модерен и актуален днес декор,  който носи светлина и простор на помещението.
Ламинат Дъб Орхидея 4586 - Впечатляващ със своя въздушен най-светъл сив цвят, с едва доловима бежова нотка и типичния рисунък на истинско дърво по дължина.
Ламинат Дъб Лале 4587 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени нежни бежови тонове и пастелно разлята дървесна шарка по дължина.
Ламинат Дъб Слънчоглед 4588 - Великолепен ламинат за всеки, който харесва светлите златисти дървесни тонове да озаряват всеки кът. Пастелно разлята по дължина естествена дървесна шарка, която го прави наистина съвършен. С този ламинат - не бихте сбъркали никога, подходящ е за всяко помещение и интериор.
Ламинат Дъб Далия 4589 - Наистина великолепен ламинат за всеки, който харесва светлите златисти дървесни тонове да озаряват всеки кът. Типичната дървесна шарка, пастелно разлята по целият под придава още по-съвършен и аристократичен завършек.
Ламинат Дъб Ирис 4590 - Екстравагантен, съвременен десен в сивата гама и изразена пастелно разлята дървесна шарка по дължина. Уникален модерен декор,  който носи вдъхновение.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653