Серия Ambience WR

Серия Ambience WR е изключителна, модерна, въздушна колекция на Classen, създадена за хора, които предпочитат съвършенството в дизайн и качество. Устойчива на влага, вода и мокро почистване, което я прави съвършена и позволява по-широки възможности за експлоатация. Благодарение на своя изящен завършек, на по-тънките и елегантни дъски, и на 4V образната фуга е предпочитан ламинат от хората с по-екстравагантен и съвременен усет. Дебелината на дъските от 10 мм., и най-високият клас износустойчивост я прави съвършена за всички подове. Меките пастелни тонове и естествена дървесна шарка я правят желана от всеки дизайнер.
В нашият магазин може да се запознаете с декори от този великолепен ламинат.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 5/33
С 4V образна фуга
Размери на дъската: 1 285 x 158 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1 624 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 43, 50 лв./м2
Ламинат Дъб Касай 53679 - В естествен класически дървесен светъл нюанс и шарка във вид на типичните, но нежни резки и чворове.
Ламинат Дъб Соного 53686 - Авангарден декор, в нестандартен и екстравагантен нюанс на нежно сивото, с типичният дървесен рисунък изразен в по-тъмни резки и  чворове. Изчистеният въздушно сив тон, който носи екстравагантност и свобода.
Ламинат Дъб Волта 53687 - Изтънчен декор, в нестандартен и екстравагантен нюанс, с типичният наситен дървесен рисунък. Сив тон с много деликатен, преливащ в сенки, мек, бежов оттенък. Придава смелост и авангард на помещението.
Ламинат Дъб Лагуна 53688 - Изтънчен декор, в нестандартен и екстравагантен нюанс, с типичният дървесен рисунък. Ефирен сив тон, с много деликатно и меко преливане на сенки. Носи авангард и простор на помещението.
Ламинат Дъб Саби 53689
- Изключително класически светъл естествен дървесен нюанс и шарка. Внася спокойствие и романтика в интериора, което го прави атрактивен и желан декор.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653