Серия Grunhof

Серия ламинати Grunhof на Kronostar – Русия е изключителна, качествена и достъпна. Насочена към всеки, който има желание и необходимост от промяна в своя интериор. Стила и стандарта на един от най-добрите производители в бранша остават на високо ниво, и печелят адмирациите на своите потребители. Високият и клас на износоустойчивост я прави удачна както за жилищни, така и за обществени помещения. Представяме някои от моделите налични в момента при нас.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4/32
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 2 131 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 25, 50 лв./м2
Ламинат Пушен Дъб 2740 - Класически десен. Естествен топло кафяв дървесен цвят, с типичната дървесна шарка, който идеално пасва на хора нуждаещи се от уют, класа, удобство и комфорт.
Ламинат Дъб Ретуш 2987 - Светъл, авангарден десен. Артистичен, нежен, светло кафяв до розовеещ цвят в бежовата гама и ретуширано изразена дървесна шарка - той подхожда на хора желаещи широта, светлина и простор.
Ламинат Кристален Дъб 4849 - Светъл, въздушен, авангарден десен, с нежен, пастелен, светло сиво-бежов цвят и деликатно изразена дървесна шарка. Подходящ за натури влюбени в широтата, светлината и простора.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653