Серия Oktoberfest

Серията ламинати Oktoberfest от колекцията Superior на немския производител KronoTex, е иновативна съвременна колекция с меки тонове и актуални цветове. Рисунъка на естествена дървесина в детайли дава реалистична представа на пода и оставя впечатление за масивен дъбов паркет. Тя е за ценители и аристократи, които харесват съвременният елегантен, изчистен блясък и класа съчетани с функционалност и висока издръжливост. Модерните 4 V фуги допълнително подчертават и засилват прелестта на този ламинат. Високият клас на износоустойчивост позволява да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения с високо натоварване. В нашият магазин може да видите декори от тази серия.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 5/33
С 4 V образна фуга
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 6 броя
Квадратура в пакет: 1 598 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 31, 95 лв./м2
Ламинат Тренд Естествен Дъб 3125 Oktoberfest - Великолепен светъл, пастелно разлят, кафяво-бежов дървесен десен. Носи простор и чистота на помещението.
Ламинат Кафяв Дъб Милениум 3531 Oktoberfest - Типично дървесен декор, който е подходящ за всеки под и интериор. Топло кафяв цвят с изразена пастелно разлята шарка по дължина. Носи романтика и уют. Отличен избор за хора, които харесват спокойствието и класата на стилното истинско дърво.
Ламинат Бежов Летен Дъб 3902 Oktoberfest - Елегантен, ефирен, съвременен десен, в пастелен, разлят, светъл, сив цвят, с художествено преливащи деликатни дървесни шарки и лека бежова нотка. Великолепен ламинат за всички любители на светлината, простора и свежестта в помещението.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653