Серия Exclusive

Колекцията Exclusive на Kronopol си остава една от изпитаните и издържали на всички изисквания класически серии. Тя е за хора, които харесват съвременният елегантен и изчистен блясък съчетани с функционалност и висока издръжливост. Високият клас на износоустойчивост позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения. 4 V фугата му придава един още по-съвършен и респектиращ вид.
В нашия магазин може да се запознаете с пълната гама нюанси и шарки ламиниран паркет.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
С 4 V образна фуга
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2 397 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 28, 50 лв./м2
Ламинат Дъб Ванилия 4555 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в копринени нежни сиво-бели тонове с лека бежова загадка. Ламинат, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са  най-често избираните, заради простора и светлината.
Ламинат Дъб Гренада 4556 - Един наистина великолепен ламинат за всеки, който харесва светлите слънчеви тонове да озаряват всеки кът. Типичната дървесна шарка, кадифеният матиран блясък и антистатичното покритие придават на помещението съвършен аристократичен завършек.
Ламинат Дъб Картахена 4557 - Впечатляващ със своя изчистен десен и много фина и нежна шарка на истинско дърво. Природният ненатрапчив вид, кадифеният матиран блясък и антистатичното покритие на ламината, придават на помещението елегантен и аристократичен завършек.
Ламинат Дъб Сарагоса 4558 - Свеж, изчистен, елегантен, нежен, съвременен десен, в най-светлите и измити сиво-бежови тонове с деликатна дървесна шарка. Ламинат, с който само може да се гордеете.
Ламинат Лиственица Алмейра 4900 - Това е един елегантен съвременен десен в сиво-белите тонове с лека кафеникава загадка. Ламинат, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради простора и светлината, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.
Ламинат Дъб Толедо 4901 - Естествената шарка, кадифеният матиран блясък и антистатичното покритие придават на помещението един елегантен аристократичен завършек. С този ламинат - не бихте сбъркали никога, подходящ е за всяко помещение и интериор.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653