Серия Standart

Серия Standart от колекцията Superior на немския производител KronoTex се характеризира с пастелни тонове и деликатни дървесни шарки, които идеално пасват на всякакъв дизайн. Матираната повърхност и финия релеф засилват още повече ефекта на близък допир с природата. Това е прекрасен достъпен ламинат, с прилична износоустойчивост, която го прави идеален за жилищни подове и някои по-слабо натоварени обществени. В магазина ни може да се запознаете с декори от тази колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 7 мм.
Клас: АС 3/31
Размери на дъската: 1 376 x 193 мм.
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2 390 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 21, 95 лв./м2
Ламинат Бял Дъб 2951 - Ефирен, нежен, най-светло сиво-бял, с по-тъмна пепелява дървесна шарка. Великолепен ламинат, който носи чистота и светлина на помещението.
Ламинат Дъб Милениум 3530 - Светъл дървесен декор. Фин, най-светло кафяв нюанс. Внася мекота и изисканост на всяко помещение. С елегантна дървесна шарка по дължина, изразена в по-тъмни ивици.
Ламинат Сив Есенен Дъб 4952 - Един по-авангарден декор в изчистен сив цвят, с изискана дървесна шарка по дължина. Съвременен, модерен, актуален днес декор, който носи оригиналност и подреденост на всяко помещение.
Ламинат Светъл Зимен Дъб 5260 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени нежни сиви тонове, с лека бежова загадка. Ламинат, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са най-често избираните, заради простора и светлината, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653