Серия Emboss Plus WR

Серията Emboss Plus WR на турския производител Diamond, е изключителна, качествена и достъпна. Насочена към всеки, който има желание и необходимост от промяна в своя интериор. Тя е с текстурирана повърхност, която добавя дълбочина и измерение на пода, а 3D релефния ефект прави декора още по-реалистичен и осезаем. Високият клас на износоустойчивост позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения. Четиристранната V образна фуга придава аристократичен вид, с което успешно задоволява и най-взискателните сетива. Вече всички ламинати от този производител са устойчиви на влага, вода и мокро почистване, което ги прави съвършени и позволява по-широки възможности за експлоатация. В нашият магазин може да се запознаете с представители на тази серия.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4/32
С 4 странна V образна фуга
Размери на дъската: 1 205 x 197 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1 899 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 24, 95 лв./м2
Ламинат Драгос D3190 - Изключително нежен пастелен най-светло кафяв, бежов дървесен декор, с релефна дървесна шарка и  малки в по-тъмно изразени чворчета и резки.
Ламинат Монте Карло D3200 - Впечатляващ със своя наситен рисунък на истинско дърво по дължината на панела, на топъл дървесен кафяв фон. Естествената шарка, кадифеният матиран блясък придават на помещението един елегантен аристократичен завършек. С този ламинат - не бихте сбъркали никога, подходящ е за всяко помещение и интериор.
Ламинат Канлика D3220 - Изключително нежен пастелен най-светло кафяв дървесен декор, с релефна дървесна шарка, с малки в по-тъмно изразени чворчета.
Ламинат Нирвана D3230 - Съвременен и актуален днес с разцветката си декор в светло сивата гама, с изискан преливащ  рисунък на дървесина по дължина на дъската.
Ламинат Кехлибар D3240 - Великолепен класически декор, който е винаги модерен и актуален, издържан слънчев светло кафяв кехлибар с преливащ  рисунък на дървесина по дължина на дъската.
Ламинат Гумуслук D3250 - Изключително нежен пастелен бежово сивкав декор, с най-светло кафява дървесна преливаща сянка на места и малки в по-тъмно изразени чворчета.
Ламинат Адатепе D3260 - Изключително нежен пастелен бежово сивкав декор, с най-светло кафява дървесна преливаща сянка на места и малки в по-тъмно изразени чворчета и резки по дължина на дъската.
Ламинат Камила Дъб D3270 - Великолепен светъл дървесен декор, в аристократичен класически стил, издържал непреходността на времето. Типичната шарка по дължина, нанесена върху  естествен светъл златист фон, с пастелно разляти кафяви сенки и добавени в по-тъмно изразени възлести резки и чворове.
Ламинат Дъб Виктория D3280 - Типичен изразителен дървесен декор, а именно Victoria Mese. Това е естествен, романтичен, уютен, топъл, кафяв цвят с наситена шарка на резки и чворове в по-тъмно, по дължина.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653