Серия Castello Classic

Серия ламинати Castello Classic на немската компания Krono Original, произведени в Беларус е със същото високо качество, добре познато и в България от години. С отлично съобразени за различните вкусове цветове и шарки. Стила и стандарта остават ненадминати, и търсени все още. В нашият магазин може да се запознаете с цялата гама нюанси и декори ламинат.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
Размери на дъската: 1 285 x 192 мм.
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2. 22 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 23, 70 лв./м2
Ламинат Вековен Дъб 5339 - Стандартен десен, който е за хора с по-консервативно възприятие за дизайна. Наситен, естествен топло кафяв цвят и шарка следваща натуралното дърво, той подхожда на по-романтичните натури, търсещи уют и комфорт. До изчерпване !
Ламинат Дъб Орегон 5529 - Копринен, нежен бежов нюанс с изразени тъмни дървесни цепки и деликатна сивкава шарка следваща натуралното дърво. Подхожда на по-изтънчените хора, търсещи лекота и комфорт.
Ламинат Дъб Носталгия 8072 - Елегантен, изискан сивo-кафяв цвят и шарка на естествено дърво в цялата му прелест, той пасва на смели натури, които харесват да показват своята екстравагантност, настроение и емоции.
Ламинат Венге Киото 8766 - Със своя преливащ тъмен, почти черен, виолетов тон и наситена шарка на естествено дърво в цялата му прелест, той внася една нова авангардна нотка на всеки под. Отличен избор за хора, които отхвърлят традиционните представи и форми, и се стремят към ново развитие на изразните средства, и на естетическите схващания.
Ламинат Сребърна Дървесина К039 - Сив цвят във всичките му нюанси организирани в правоъгълници, подхожда на хора, които обожават новите технологии и нестандартните решения.
Ламинат Градска Дървесина K040 - Наситен сив цвят в различни нюанси на тъмно сивото с лек кафеникав оттенък, организирани в правоъгълници, той подхожда на съвременните и динамични натури, търсещи разнообразие и динамика във всичко.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653