Серия SymBio

Колекцията ламинати на Kronostar – Русия, серия SymBio е уникална по рода си с това, че е достъпна, насочена и към потребителя, който има по-ограничени възможности в своя бюджет, ала може да си позволи лукса да има най-високо качество ламинат на пода си. Стила, качеството и стандарта на един от най-добрите производители в бранша остават ненадминати все още и доказват това все по-категорично. Високият клас износоустойчивост прави тези ламинати подходящи за всякакви подове както жилищни така и обществени. Четиристранната V образна фуга му придава още по-аристократичен вид, с което успешно задоволява и най-взискателните сетива. Представяме някои от моделите налични в момента при нас, с които радваме многообразна гама от клиенти, доверили се на Kronostar.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
С 4 V образна фуга
Клас: АС 5/33
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 2 131 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 27, 95 лв./м2
Ламинат Дъб Мирто 4925 - Естествен пепеляво-кафяв, пастелен, мек тон и типичната шарка на дърво в цялата му прелест.
Ламинат Дъб Демонте 7081 - Тежък, стилен, наситен кафяв цвят и естествена дървесна шарка, той подхожда на хора желаещи да покажат висок стандарт и класа.
Ламинат Дъб Сормано 7082 - С изключителен цвят тип хамелион. Преобладаващ сив десен, по който е пастелно разлят , преливащо, много фино бежов нюанс.
Ламинат Амиата 7084 - С изключително фина пастелно разлята шарка, преливаща от светло сив в почти бял десен.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653