Серия Golden

Golden е отлична и достъпна за всеки колекция на турският производител Peli. Създадена за хора, които предпочитат класика и качество, съобразени със съвременни тенденции. Атрактивните 4 V фуги допълнително подчертават и засилват ефекта. Високият клас на износоустойчивост позволява да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения с високо натоварване.
В нашият магазин може да се запознаете с декори от тази великолепна колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
Размери на дъската: 1 290 x 190 мм.
С 4 V странна фуга
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1 960 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 24, 99 лв./м2
Ламинат Ледено Сиво 113GL - С нежен сив цвят и естествена дървесна шарка по дължина на дъската, но и спецификата с играта на сенките в пастелно разлят по-тъмен нюанс по краищата, което придава по-различна визия на пода. До изчерпване !
Ламинат Дъб Каньон 221GL - Декор в светлите тонове на избелена сиво-кафява, бежова дървесина с ярко изразени по-тъмни чворове и ивици наподобяващи жилките на старо дърво.
Ламинат Ван Браун 511GL -Класически декор, в модерният днес рустик стил и вид капучино цвят с игриви, фини, силно изразени типични дървесни цепнатини и чворове по дължина, на които е акцентирано.
Ламинат Ван Грей 512GL - С нежен сив цвят и естествена дървесна шарка по дължина на дъската, но и с игриви, фини, по-тъмни и силно изразени типични дървесни цепнатини и чворове, на които е акцентирано.
Ламинат Меден Дъб 514GL - С топъл, светло-кафяв, мек тон и очарователна шарка на естествено дърво в цялата му прелест. До изчерпване !
Ламинат Пясъчен Дъб 518GL - С нежен, почти въздушен сив цвят и деликатна естествена дървесна шарка по дължина на дъската.
Ламинат Дъб Чайкара 520GL - С мек дървесно кафяв тон и изразена дървесна шарка по дължина на дъската.
Ламинат Дъб Вирджиния 521GL - Завладяващ класически декор в топло кафявата гама. С изчистен кафяв тон и типичната дървесна шарка по дължина на дъската. Внася класа и уют.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653