Серия Synchro Tec

Серията ламинати Synchro Tec, на Kronostar – Русия, е уникална по рода си, със съчетанието от дебелина на дъската 8 мм., но и най-висок клас на износоустойчивост АС5/33. Подходяща е както за жилищни, така и за силно натоварени  обществени помещения Тя е стилна, качествена и отговаря на всички най-високи стандарти, както и на всички най-взискателни клиенти. Четиристранната V образна фуга, придава още по-съвършен вид на този ламинат, с което успешно задоволява претенциозните човешки сетива. Представяме някои от моделите налични в момента.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 5/32
Фуга: V образна и 4 странна
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 2 131 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 29, 50 лв./м2
Ламинат Небесен Дъб 1871 - Светъл, авангарден десен, който е за хора обожаващи новаторството и експериментите в дизайна. Нестандартен, нежен, светло бежово сивкав, пастелен рисуван все едно с акварел цвят и изразена дървесна шарка. Внушава широта, светлина и простор, с които запленява всеки.
Ламинат Огнен Дъб 1872 - Класически десен с авангарден нюанс, който е за хора с по-стилно възприятие за дизайна. Артистичен кафяв цвят, ярко изразена нацепена и контрастна естествена дървесна шарка, преливащо кафяв нюанс.
Ламинат Дъб Тера 1873 - Изчистен, съвременен, светъл десен, следващ по дължина шарката на естествено дърво в цялата му прелест с изразени, типични за истинското дърво линии с множество нацепени резки и чворове.
Ламинат Обикновен Дъб 2800 - Светъл, съвременен десен, с авангарден нюанс, който е за хора с по-модерно възприятие за дизайна. Сив, наситен цвят и естествена дървесна шарка.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653