Серия Loft

Серия ламинати Loft на EuroHome, произведени в Беларус, се характеризира с високо качество познато в много европейски страни и у нас от години. С отлично съобразени за различните вкусове декори и параметри. Стила и стандарта остават ненадминати и търсени. Класа му на износоустойчивост позволява да се използва за жилищни, търговски и административни подове. В нашият магазин можете да се запознаете с цялата база нюанси и шарки ламинирани подови настилки.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4 / 32
Размери на дъската: 1 285 x 192 мм.
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2. 22 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 24, 50 лв./м2
Ламинат Бор Гризли 4376 - Наситен сив цвят следващ с преливащи сиви тонове и изразена шарка на типично дърво. Носи авангарден, оригинален привкус на помещението.
Ламинат Бял Дъб 5940 - Деликатен най-светло бежово сивкав цвят и шарка следваща истинско дърво, разделен на открояващи се паркетини - той подхожда на съвременните хора, търсещи закачка и свобода.
Ламинат Дъб Каньон Монумент 7432 - Р
омантичен декор. Изключителен типичен оригинален дъбов десен, с фини чворове и резки по дължина, на златист дървесен фон. Подходящ е за романтиците, които харесват играта с античността, историята и времето. Носи уют и хармония на помещението.
Ламинат Западен Дъб K279 - Артистичен, съвременен десен следващ по дължина шарка на естествено дърво в цялата му прелест с изразени, типични за истинското дърво линии с множество нацепени резки и чворове. Специфичен, интересен цвят на обработено, импрегнирано дърво. Носи авангард и уют.
Ламинат Парашутен Дъб K396 - Елегантен, изискан, свеж, сив цвят, с палитра на избелен, въздушен дъб и типичната дървесна шарка. Подходящ за деликатни натури, които харесват чистотата и финеса.
Ламинат Дъб Лонгбоу K418 - Светъл сив цвят следващ с преливащи сиви тонове и изразена шарка на типично дърво. Носи авангарден, оригинален привкус на помещението.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653