Серия Blackpool

Колекцията ламинат Blackpool на Kronopol е една иновативна съвременна колекция в модерни тонове и актуални цветове. Рисунъкът е на база естествената структура на дървото в детайли и дава реалистична представа на пода. По-големият размер на дъските създава впечатление за масивен паркет, дюшеме. Тя е серия за ценители и аристократи, които харесват модерният, елегантен блясък и класа с висока издръжливост. Съвременните 4 V фуги допълнително подчертават и засилват ефекта. Високият клас на износоустойчивост позволява да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения с високо натоварване.
В нашият магазин може да се запознаете с пълната гама нюанси и шарки ламиниран паркет.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 4 / 32
С 4 V образна фуга
По-голям размер на дъската
Размери на дъската: 1 380 x 244 мм.
Дъски в пакет: 5 броя
Квадратура в пакет: 1 684 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 36, 95 лв./м2
Ламинат Дъб Бъкингам 4915 - Пастелно преливащ сиво-кафеникав захабен цвят и с контрастно изразени тъмни дървесни цепнатини.
Ламинат Дъб Оксфорд 4916 - Вечен светъл дървесен тон и шарка на естествено дърво в цялата му прелест. Носи чистота, блясък и уют на всеки под.
Ламинат Уестминстърски Дъб 4918 - Типичен дървесно кафяв мек тон и естествена шарка на дърво в цялата му прелест. Внася уют и класа.
Ламинат Царски Дъб 4919 - Това е екстравагантен съвременен десен, в сивите тонове, с лека кафеникава загадка и авангардна шарка.
Ламинат Дъб Уембли 4921 - Показваме тук един по-авангарден декор в изчистен сив цвят, с типичните дървесни шарки по дължина.
Ламинат Дъб Даунинг 4922 - Впечатляващ със своя въздушен светъл сив цвят, с лека бежова нотка и типичния рисунък на истинско дърво по дължина.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653