Серия Basic

Серия Basic от колекцията Superior на немския производител KronoTex е направена за удобство и достъпност на качествени подови настилки, от които да се възползва всеки клиент, включително и тези с по-ограничени възможности. Това доказва за пореден път, че стила, качеството и стандарта на един от най-големите производители в бранша остават ненадминати и търсени. В нашият магазин може да се запознаете с декори от тази серия.
Параметрите са:
Дебелина: 6 мм.
Клас: АС 3/31
Размери на дъската: 1 376 x 193 мм.
Дъски в пакет: 11 броя
Квадратура в пакет: 2 921 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 19, 50 лв./м2
Ламинат Сютър Дъб 742 Kronotex - Класически десен, който е за хора с по-стандартно възприятие за дизайна. С наситен, естествен кафяв цвят и изразена дървесна шарка. Подхожда на романтици търсещи уют и комфорт. Придава мекота и топлина на помещението.
Ламинат Тренд Естествен Дъб 3125 - Великолепен светъл, пастелно разлят, кафяво-бежов дървесен десен. Носи простор и чистота на помещението.
Ламинат Тренд Сив Дъб 3126 - Един по-авангарден декор в изчистен сив цвят, с изискана дървесна шарка по дължина. Съвременен, модерен, актуален днес десен, който носи оригиналност и подреденост на всяко помещение.
Ламинат Тренд Бял Дъб 3201 - Основният тон е копринен, нежен, най-светло сиво-бял, с ефирна дървесна шарка. Великолепен ламинат, който носи чистота и светлина на помещението.
Ламинат Есенен Светъл Дъб 4950 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени нежни сиви тонове, с лека бежова загадка. Ламинат, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са най-често избираните, заради простора и светлината, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653