ЛАМИНАТ

В последно време ламинатът стана особено популярен като удобна и красива подова настилка. Той не изисква циклене, шлифоване, лакиране, той не избелява на слънце, а всяко петно върху него лесно се маха с помощта на ацетон. Ламината е екологичен, явява се прекрасен изолатор, великолепно съхранява топлината, лесно се монтира. Голямото разнообразие от цветове и текстури задоволява и най-големите изисквания. Ламината има още едно предимство – той е здрав, лесно ще издържи ноктите на вашето куче или ходенето с обувки. За почистването на ламината е необходимо само той да се забърше с влажен парцал, и пода ви дълги години ще е като нов.
При избор на ламинат може да се даде една основна препоръка. Първо, да се определи за какви помещения ще се използва ламината и за какво натоварване той е необходим. И по-възможност да се купи ламинат с един по-висок клас. А критериите за оценяване качеството на ламинираното подово покритие са:
- Внимание на устойчивостта му към различни видове външни въздействия.
Горният слой на ламината е от износоустойчиво синтетично покритие. Общата дебелина на ламината НЕ Е показател за качеството, а дебелината на смолистия горен защитнодекоративен слой е фактора !
- Степента на натоварване, на помещението.
В зависимост броя на оборотите на материала се приписват класовете на износоустойчивост:
АС 1 - ( клас 21 ) - жилищни помещения със слабо натоварване;
АС 2 - ( клас 22 ) - помещения с ниско натоварване;
АС 3 - ( клас 31 ) - помещения с по-висока интензивност на ходене;
АС 4 - ( клас 32 ) - подходящи за помещения в обществени, търговски или бизнес сгради, със сравнително по-слаба интензивност на потока;
АС 5 -  се дели на два класа:
- клас 32 - за обществени помещения със средно натоварване;
- клас 33 - за обществени помещения с повишена интензивност на преминаващия поток.
Устойчивостта на ламината на надраскване и напукване, удар и натоварване, също оказват влияние върху „живота“ на ламината и съответно на неговата цена. Освен това  трябва да се обърне внимание и на невъзприемчивостта на ламината към петна, устойчивостта му към въздействието на различни химикали, висока температура, УВ лъчи и др.
За да Ви служи ламината, колкото се може по-дълго, най-добре си поръчайте от по-висок клас !
Предимствата на ламината са: лесна поддръжка, бърз монтаж, много добър изолатор и задържа топлината, има голямо разнообразие от цветове и текстури, почиства  се много лесно. Много е важно почистването да става с влажен, а не с мокър парцал. Дървесните шарки внасят допълнителен уют и топлина в дома Ви – затова нека по-дълго време се дивим на яркостта им.
Изпитани производители, които ние предлагаме:

kp_malkoKRONOPOL - Част от холдинга Swiss Krono Group – световен лидер в областта, който гарантира със своето качество.

KRONOTEX - Част от холдинга Swiss Krono Group – световен лидер в областта, който гарантира със своето качество. Предлага изключително богато разнообразие на колекции и възможности за всеки клиент, спрял се на тази марка.

KRONO ORIGINAL® - Водеща компания в производството на различни дървесни плоскости.

EUROHOME - Произвежда се в Беларус, в завода на гиганта в тази област Kronospan®.

MY FLOOR - Това е мото за висококачествен дизайн и висок стандарт на материала, с които впечатлява. Ламинат за реалния живот.

KRONOSTAR - Русия, построен по най-съвременни технологии е част от холдинга Swiss Krono Group – световен лидер в областта, който гарантира със своето качество.

CLASSEN - Eдин от лидерите в областта на ламинираните подови настилки. Производството е в Германия. Разнообразието от варианти, текстури, размери могат да удовлетворят с лекота и най-взискателният клиент.

FLOORPAN - Турската марка ламинати FloorPan е част от гиганта Kastamonu от холдинга Hayat, създаден 1969 г. и заел водещи позиции в ЕС и света. Характерното за този ламинат е качество на достъпна стойност. Това се постига със съчетание на качествени материали с високи технологии позволяващи най-добър продукт на конкурентна цена.

PELI - Турската марка Peli носи мотото на компания с традиции и поглед напред в бъдещето със своя смел, иновативен, предприемачески манталитет. Целта е използвайки най-съвременните технологични средства за по-добро производство, отворено за нови идеи, удобно, елегантно, практично - да създадат продукт, отговарящ на всички вкусове и предлагат модели с достъпни опции, но високо качество.

TARKETT - Водещ холдинг за настилки от всякакъв тип: ламинат, паркет, балатуми, мокети, декинги, професионални и обектови настилки. Неговите производства са изнесени в цяла Европа. Разнообразието от варианти, текстури, размери могат да удовлетворят с лекота и най-взискателният клиент.

BERRY - Белгийска компания, в която се работи с цел и страст. Гордеят се с качеството, което са постигнали и гаранцията, която дават за своите продукти.

***ЗАБЕЛЕЖКА:
Всички представени декори са имитации. Избор на декор, при който цветът съответства на действителния, е възможен само въз основа на оригиналната мостра !

http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653