Серия Wood

Колекцията ламинат Wood на турският производител Peli е една иновативна съвременна колекция с меки тонове и актуални цветове. Рисунъка на естествена дървесина в детайли дава реалистична представа на пода и оставя впечатление за масивен дъбов паркет. Тя е за ценители и аристократи, които харесват съвременният елегантен, изчистен блясък и класа съчетани с функционалност и висока издръжливост. Модерните 4 V фуги допълнително подчертават и засилват прелестта на този ламинат. Високият клас на износоустойчивост позволява да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения с високо натоварване. В нашият магазин може да се запознаете с декори от тази колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 4 / 32
Размери на дъската: 1 290 x 190 мм.
Дъски в пакет: 7 броя
Квадратура в пакет: 1 715 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 30 лв./м2
Ламинат Орех 4106WD - Тъмен, наситен, кафяв цвят с естествена дървесна шарка. Подхожда на хора желаещи да покажат себе си в една по-баровска и изискана обстановка. Придава тежест и респект на помещението.
Ламинат Естествен Дъб 4201WD - Великолепен ламинат за всеки, който харесва светлите златисти тонове да озаряват всеки кът. Типичната дървесна шарка, кадифеният матиран блясък и антистатичното покритие придават на помещението съвършен аристократичен завършек.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653