Серия Aroma

Серията Aroma е ароматното съвършенство на Kronopol. Тя е за хората, които следват своите емоции и се възхищават на всеки жест и трепет, но в случая съчетани с функционалност, и високо качество. Високият клас на износоустойчивост AC 5/33, позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения. 4 V странната фуга и 3D ефекта, придават още по-съвършен и респектиращ вид на вашия под. В нашият магазин може да се запознаете с нюансите на този ламиниран паркет.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 5/ 33
С 4 V образна фуга
С 3D ефект
Размери на дъската: 1 380 x 193  мм.
Дъски в пакет: 6 броя
Квадратура в пакет: 1 598 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 39, 95 лв./м2
Ламинат Дъб Ванилия 3328 - Грабва със своя деликатен рисунък на истинско дърво по дължина и ефирен светъл бежов естествен дървесен цвят. Това е един уникален ламинат.
Ламинат Дъб Жасмин 3341 - Изтънчена нежност с деликатен рисунък на истинско дърво по дължина и ефирен светъл сив цвят с почти прозрачна светло бежова дървесна нотка.
Ламинат Пепел от Лилия 3880 - Изтънчена нежност с деликатен рисунък на истинско дърво по дължина и ефирен светъл сив цвят – пепел от лилия. Това е изключителен ламинат.
Ламинат Дъб Мента 3881 - Впечатлява със своя изразен нацепен рисунък на истинско дърво по дължина на естествен светъл дървесен фон. Това е един класически ламинат.
Ламинат Орех Барлей 3882 - Предизвиква всичките Ви сетива със своя типичен за ореховото дърво рисунък по дължина на тъмно кафяв фон. Това е един изискан ламинат.
Ламинат Дъб Лавандула 3946 - Изтънчена нежност с изразен нацепен рисунък на истинско дърво по дължина на въздушен светъл сив фон. Това е качествен ламинат.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653