Серия Senso

Серията Senso е чувственото съвършенство на Kronopol. Тя е за сензитивни хора, следващи своите емоции, които се възхищават на всеки жест и трепет, но в случая съчетани с функционалност, и високо качество. По-тясната дъска и масивната и дебелина, както и 4 V странната фуга придават уникален вид на този ламинат. Най-високият клас на износоустойчивост позволява да се използва за всякакви подове. В нашият магазин може да се запознаете с декори от тази колекция.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 5 / 33
С 4 V образна фуга
С 3D ефект
Размери на дъската: 1 380 x 159 мм.
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 1 317 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 40, 95 лв./м2
Ламинат Диско Хикори 3481 - Изчистен, мек, бежов, копринен тон с дървесна шарка и изразени в по-тъмен нюанс чворове. Носи усещане за свобода и елегантност.
Ламинат Латино Дъб 3486 - Въздушен светъл сив цвят, с едва доловима бежова нотка и типичния рисунък на истинско дърво по дължина, но с изразени в по-тъмно чворове. Това е уникален съвременен декор,  който носи светлина и простор на помещението.
Ламинат Дъб Болеро 3487 - Модерен със своя въздушен, избелен, нежен, копринен сив цвят, с деликатен рисунък на дърво и по-тъмни дървесни чворове.
Ламинат Дъб Мамбо 3495 - Екстравагантен съвременен десен в сивата гама с много лека и фина бежова загадка, и дървесна шарка по дължина. Уникален модерен декор,  който носи вдъхновение.
Ламинат Дъб Пасодобле 4524 - Типичен светъл дървесен мек тон и пастелно разлята естествена шарка на дърво в цялата му прелест. Внася уют и класа.
Ламинат Кестен Полонеза 4525 - Впечатляващ със своя копринен бял цвят, с много лека нежна и ефирна сива нотка предимно в деликатния дървесен рисунък по дължина на дъската.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653