Серия Urban WR

Серията Urban WR на турската марка ламинати FloorPan от гиганта Kastamonu, е изключителна, качествена и достъпна. Насочена към всеки, който има желание и необходимост от промяна в своя интериор. Стила и стандарта на един от най-добрите производители в бранша остават на високо ниво, и печелят адмирациите на своите потребители. Високият и клас на износоустойчивост я прави удачна както за жилищни, така и за обществени помещения. Четиристранната V образна фуга придава аристократичен вид, с което успешно задоволява и най-взискателните сетива. Вече всички ламинати от този производител са устойчиви на влага, вода и мокро почистване, което ги прави съвършени и позволява по-широки възможности за експлоатация. В нашият магазин може да се запознаете с някои предложения от нея.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4/32
С 4V фуга
Размери на дъската: 1 205 x 197 мм.
Дъски в пакет: 8 броя
Квадратура в пакет: 1 899 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 25, 99 лв./м2
Ламинат Маями FU004
- Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени, нежни, светло сиви тонове, с изразена релефна дървесна шарка. Модерен, актуален днес декор, който носи оригиналност и подреденост на всяко помещение.
Ламинат Токио FU006 - Класически светъл дървесен декор, в ненатрапчива, матова дървесна окраска и бежово кафяв цвят. Вечен и винаги актуален, заради уюта и спокойствието на непреходното и познатото, което внася, както и удобството да пасва на всеки дизайн.
Ламинат Пекин FU007 - Класически светъл златисто кафяв слънчев декор, с ненатрапчива матова дървесна окраска. Вечен и винаги актуален, заради уюта и спокойствието на непреходното и познатото, което внася, както и удобството да пасва на всеки дизайн.
Ламинат Барселона FU008 - Съвременен десен с авангарден нюанс, който е за хора с по-модерно възприятие за дизайна. С изключително фина пастелно разлята шарка, преливаща от много светло сив в почти бял десен. Подходящ за хора на изкуството, новатори. Носи светлина и простор на помещението. Позволява изява на свобода и динамика в интериора.
Ламинат Москва FU011 - Изчистен пастелно сив, светъл десен, с деликатна дървесна шарка. Днес тези цветове са едни от най-често желаните, заради простора и светлината, които носят на всяко помещение, и възможността за модерен, и оригинален интериор.
Ламинат Сидни FU026 - Красив изчистен класически десен. Вечен светъл бежово кафяв, матов дървесен тон, с наситена дървесна шарка по дължина. Носи стандарт и уют на всеки под. Отличен избор за хора, които харесват спокойствието и комфорта на пастелните естествени декори.
Ламинат Женева FU033 - Оригинален съвременен десен в пастелно нанесени копринени, нежни, светло сиви тонове, с ненатрапчива дървесна шарка. Модерен, актуален днес декор, който носи авангард и простор на всяко помещение.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653