Серия Progress

Колекцията ламинат Progress на Kronopol е една иновативна съвременна колекция с меки тонове и актуални цветове. Рисунъка на естествена дървесина в детайли дава реалистична представа на пода и оставя впечатление за масивен дъбов паркет. Тя е за ценители и аристократи, които харесват съвременният елегантен, изчистен блясък и класа съчетани с функционалност и висока издръжливост. Модерните 4 V фуги допълнително подчертават и засилват прелестта на този ламинат. Високият клас на износоустойчивост позволява да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения с високо натоварване.
В нашият магазин може да се запознаете с пълната гама нюанси и шарки ламиниран паркет.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 4/32
С 4 V образна фуга
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 7 броя
Квадратура в пакет: 1 864 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 30, 95 лв./м2
Ламинат Анасонов Дъб 2044 - Избелен най-светло кафяв дървесен тон с лека жълтеникава нотка и шарка на естествено дърво в цялата му прелест.
Ламинат Дъб Масала 2583 - Впечатляващ със своя изразен рисунък на истинско дърво по дължина на панела, на нежен кремаво-сив фон.
Ламинат Дъб Трансилвания 3792 - В много светъл сиво-бял тон с нежно преливаща бежова нотка и деликатно изразен дървесен релеф.
Ламинат Дъб Краснодар 4565 - Кафяв дървесен тон и изразена шарка с резки и чворове в цялата си прелест.
Ламинат Дъб Вармия 4566 - Силно изпран избелен дървесен тон и много деликатна дървесна шарка по дължина на дъската. Носи чистота, простор и свежест.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653