Серия Progress

Колекцията ламинат Progress на Kronopol е иновативна, съвременна колекция, с меки тонове и актуални цветове. Рисунъка на естествена дървесина в детайли дава реалистична представа на пода и оставя впечатление за масивен паркет. Тя е за ценители и аристократи, които харесват съвременният, елегантен, изчистен блясък и класа, съчетани с функционалност и висока издръжливост. Модерните 4V фуги допълнително подчертават и засилват прелестта на този ламинат. Високият клас на износоустойчивост позволява да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения с високо натоварване.
В нашият магазин може да се запознаете с пълната гама нюанси и шарки ламиниран паркет.
Параметрите са:
Дебелина: 10 мм.
Клас: АС 4/32
С 4V образна фуга
Размери на дъската: 1 380 x 193 мм.
Дъски в пакет: 7 броя
Квадратура в пакет: 1 864 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 33, 95 лв./м2
Ламинат Анасонов Дъб 2044 - Избелен, най-светло кафяв дървесен тон, с лека жълтеникава нотка и шарка на естествено дърво в цялата му прелест.
Ламинат Дъб Масала 2583 - Впечатляващ със своя изразен рисунък на истинско дърво по дължина на панела, на нежен кремаво-сив фон.
Ламинат Дъб Трансилвания 3792 - В много светъл сиво-бял тон, с нежно преливаща бежова нотка и деликатно изразен дървесен релеф.
Ламинат Дъб Мамре 4909 - Класен декор с естествен дървесен рисунък по дължина на панела, върху типичен кафяв фон. С този ламинат - не бихте сбъркали никога, подходящ е за всяко помещение и интериор.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653