Серия Sun

Серията Sun на турската марка ламинати FloorPan от гиганта Kastamonu, е с възможно най-оптимални характеристики за класа си и изпъква с модерни декори в актуалните днес пастелни цветове. Подходяща е за жилищни и по-слабо натоварени обществени подове. Великолепна, практична и достъпна за всеки клиент. В нашият магазин може да се запознаете с някои предложения от нея.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 3/31
Размери на дъската: 1 295 x 193 мм.
Дъски в пакет: 10 броя
Квадратура в пакет: 2 499 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 22, 99 лв./м2
Ламинат Най-Добрият Дъб FS005 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени, нежни, светло сиви тонове, с типичната дървесна шарка по дължина и игра на сенки тип паркетини. Съвременен, модерен, актуален днес декор, който носи оригиналност и подреденост на всяко помещение.
Ламинат Ерджиес FS007 - Съвременен десен с авангарден нюанс, който е за хора с по-модерно възприятие за дизайна. С изключително оригинална  художествено разлята шарка, преливаща от тъмно сив в почти бял десен по дължина. Подходящ за хора на изкуството, новатори. Носи светлина и простор на помещението. Позволява изява на свобода и динамика в интериора.
Ламинат Бор Торонто FS030 - Модерен десен, който е за хора с по-авангардно възприятие за дизайна. Сив цвят, в различни нюанси на тъмно и светло сивото, с лек кафеникав оттенък, организирани в разнообразни правоъгълници. Пасва на съвременните и динамични натури, търсещи разнообразие и авантюризъм във всичко. Придава новаторство и раздвиженост на помещението. Успешно се комбинира с различни видове мебели и конфигурации.
Ламинат Сив Дъб FS032 - Декор в светлите тонове на избелено сивото с пастелно разлята по-тъмна дървесна шарка по дължина и акцент на нацепени бели ивици имитиращи жилките на старо дърво. Придава изисканост, екстравагантност, подреденост и финес на помещението.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653