Серия Linea Narrow

Съвременната колекция Linea Narrow на Kronopol е внимателно селектирана от специалистите с идея да отговори и на най-взискателните клиенти, както и да даде възможност, и достъп на всеки - да си позволи това, което желае и харесва в света на подовите настилки. Тънката и дълга дъска, както и 4 V странната фуга допълнително подсилват уникалността на този ламинат. Тази серия е за хора, на които допада модерният, елегантен и изчистен блясък съчетани с функционалност и висока издръжливост. Високият клас на износоустойчивост позволява този ламинат да се използва както за жилищни, така и за обществени помещения.
В нашия магазин може да се запознаете с пълната гама нюанси и шарки ламиниран паркет.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4/32
С 4 V образна фуга, тънка дъска
Размери на дъската: 1 380 x 113 мм.
Дъски в пакет:  10 броя
Квадратура в пакет: 1 559 м2
Тегло на пакета: ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 30, 50 лв./м2
Ламинат Опушен Дъб 2740 - Това е класически десен, издържал изпитанията на времето, с който само може да се гордеете. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради класата и уюта, които дават, както и удобството да пасват на всеки дизайн.
Ламинат Дъб Париж 3185 - Типичен изчистен класически десен на естествена дървесина, издържал изпитанията на времето. Често избиран, заради класата и уюта, които внася, а и удобството да пасва на всеки дизайн.
Ламинат Тихоокеански Дъб 3280 - Светъл ефирен най-бледо кафяв тон и нежна шарка, той внася една мекота, чистота и финес на всеки под. Отличен избор за хора, които харесват съвременния изчистен стил.
Ламинат Дъб Олимпия 3502 - Уютен кафяв тон и изчистена шарка на естествено дърво в цялата му прелест, които внасят респект и топлина. Отличен избор за хора, които харесват стандартният класически стил, доказал своята непреходност.
Ламинат Дъб Венеция 3509 - Модерен сиво бежов нюанс, в най-светло избеният дървесен цвят, с контрастна, но ненаситена шарка. Изключителен декор, в пастелна светла гама, който идеално пасва на всеки под и дизайн.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653