Серия Cadenza

Серията Candenza, на Белгийската компания BerryAlloc ®, е последен писък на най-новите технологии в областта на ламината. Завладява със  съвременни текстури, бърз и лесен монтаж и по-устойчив материал. С меки пастелни тонове и естествен дървесен рисунък. Производителите се ръководят от най-модерните тенденции и засилват елегантността с фина и елегантна 4V фуга. Този ламинат е не само с висококачествено покритие, но и с привлекателен външен вид. Поддръжката му е лесна и удобна, което го прави по-подходящ и за предразположените към алергии.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4/32
С фина и елегантна 4V странна фуга
Размери на дъската: 1 383 x 214
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2. 66 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
На ЦЕНА: 34, 50 лв./м2
Ламинат Светло Алегро K1003 - Въздушен светъл сив цвят и типичния рисунък на истинско дърво по дължина. Това е уникален съвременен декор,  който носи светлина и простор на помещението.
Ламинат Светло Легато K1103 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени нежни бежови тонове и пастелно разлята дървесна шарка по дължина.
Ламинат Естествено Алегро K1207 - Топъл, художествено разлят светло-кафяв мек тон, преливащ в редуващи се светло-тъмни нюанси по дължина и очарователната шарка на естествено дърво в цялата му прелест - внася мекота и уют.
Ламинат Естествено Светло Легато K1305 - Изискан съвременен декор в най-нежната бежова гама с много фини преливащи сиви тонове и типичния дървесен рисунък по дължина. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради простора и светлината, които дават.
Ламинат Кафяво Естествено Маркато K1412 - Елегантен, изискан декор с бежова основа и наситено изразени по дължина землисто кафяви преливащи и шарка на естествено дърво в цялата му прелест. Този ламинат подхожда на смели натури, които харесват да показват своята екстравагантност, настроение и емоции.
Ламинат Кафяво Алегро K1511 - Изтънчен декор, който е класически вариант в пастелни дървесни тонове, с изразени жилки по дължина. Отличен избор за хора, харесващи по-стандартните тонове за настилки.
Ламинат Тъмно Кафяво Алегро K1613 - С пастелен кафяв цвят, примесен със землист сивкав оттенък, набразден от тъмни, нацепени, изразени ивици дървесна шарка по дължина.
Ламинат Тъмно Кафяво Легато K1713 - С наситен кафяв, шоколадов цвят набразден от ивици дървесна шарка по дължина. Подходящ е за спокойните хора, които обожават класата, уюта и комфорта на меката романтика.
Ламинат Светло Сиво Алегро K1804 - Светъл сив цвят с изразени в по-тъмно чворове и следващ с преливащи ивици дървесна шарка по дължина. Придава авангарден, оригинален привкус на помещението и пасва на динамични и подредени хора.
Ламинат Тъмно Сиво Легато K1910 - За любителите на сивото. Наситен графитен сив цвят следващ с преливащи светло-тъмни тонове и изразена шарка на типично дърво. Придава авангарден, оригинален привкус на помещението.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
https://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653