Серия Cadenza

Серията Candenza, на Белгийската компания BerryAlloc ®, е последен писък на най-новите технологии в областта на ламината. Завладява със  съвременни текстури, бърз и лесен монтаж и по-устойчив материал. С меки пастелни тонове и естествен дървесен рисунък. Производителите се ръководят от най-модерните тенденции и засилват елегантността с 4V фуга. Този ламинат е не само с висококачествено покритие, но и с привлекателен външен вид. Поддръжката му е лесна и удобна , което го прави по-подходящ и за предразположените към алергии.
Параметрите са:
Дебелина: 8 мм.
Клас: АС 4/32
С 4V странна фуга
Размери на дъската: 1 383 x 214
Дъски в пакет: 9 броя
Квадратура в пакет: 2. 66 м2
Тегло на пакета : ~ 17 кг.
До изчерпване !
На ЦЕНА: 26, 95 лв./м2
Ламинат Светло Алегро 1003 - Въздушен светъл сив цвят и типичния рисунък на истинско дърво по дължина. Това е уникален съвременен декор,  който носи светлина и простор на помещението.
Ламинат Светло Легато 1103 - Фин, изискан, ефирен, съвременен десен в преливащи копринени нежни бежови тонове и пастелно разлята дървесна шарка по дължина.
Ламинат Естествено Светло Легато 1305 - Изискан съвременен декор в най-нежната бежова гама с много фини преливащи сиви тонове и типичния дървесен рисунък по дължина. Днес тези нюанси са едни от най-често избираните, заради простора и светлината, които дават.
Ламинат Кафяво Естествено Маркато 1412 - Елегантен, изискан декор с бежова основа и наситено изразени по дължина землисто кафяви преливащи и шарка на естествено дърво в цялата му прелест. Този ламинат подхожда на смели натури, които харесват да показват своята екстравагантност, настроение и емоции.
Ламинат Кафяво Алегро 1511 - Изтънчен декор, който е класически вариант в пастелни дървесни тонове, с изразени жилки по дължина. Отличен избор за хора, харесващи по-стандартните тонове за настилки.
Ламинат Тъмно Кафяво Легато 1713 - С наситен кафяв, шоколадов цвят набразден от ивици дървесна шарка по дължина. Подходящ е за спокойните хора, които обожават класата, уюта и комфорта на меката романтика.
Ламинат Тъмно Сиво Легато 1910 - За любителите на сивото. Наситен графитен сив цвят следващ с преливащи светло-тъмни тонове и изразена шарка на типично дърво. Придава авангарден, оригинален привкус на помещението.

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653