ВРАТИ

Предлагаме качествени входни и инетриорни врати произведени в Русия, по немска технология и с италиански дизайн. Моделите са в стилни цветове за всеки вкус и предпочитание, като някои имат възможност и за различни дизайнерски комбинации. Произвеждат се с помощта на съвременно италианско и немско оборудване.
Технологията на производство е без ръб, използваща PUR лепило с необратима полимеризация, която изключва обелването на фолиото по време на експлоатация.
Композитен мебелен панел на базата на висококачествен боров дървен материал и MDF.
Еко фурнир – структурен антивандален материал, имитиращ текстурата на истинско дърво, със защитен лак ( Германия, Южна Корея ).

ВХОДНИ ВРАТИ - Великолепни Руски Входни Врати произведени по най-съвременни тенденции и технологии признати в цял свят. Доставя се с десен и ляв отвор. С качество от най-висок клас по отношение на производителност и здравина. POCC сертификат RU.AM05.H03178. Стабилни точни геометрични показатели, които се осигуряват от високата степен на автоматизация и роботизация на производството.
На ЦЕНА: 960 лв./за брой врата

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ - Руски царгови врати серия Porta X, с италиански характер и немско качество. Моделите имат модерен дизайн и стилни цветове, произвеждат се с помощта на съвременно италианско и немско оборудване.
На ЦЕНА: 388 - 398 лв./за брой врата

гр. София, ж-к "Красно село"
бул. "Цар Борис III" № 125, в локалното
http://laminat-gufi07.com/
088 7 383 653

***ЗАБЕЛЕЖКА:
Всички представени декори са имитации. Избор на декор, при който цветът съответства на действителния, е възможен само въз основа на оригиналната мостра !